Kapcsolat

Kérdése van? Írjon nekünk!

Mi a mindenki számára megfizethető hallásgondozásban hiszünk.

Vények beváltása, megfizethető hallókészülékek recept nélkül is, részletfizetési lehetőség (külső pénzügyi szolgáltató bevonása nélkül). Csak a minőség rovására nem kötünk kompromisszumot!

Itt is megtalál minket:

Adatkezelési Tájékoztató

Elérhetőség

Érdeklődne szolgáltatásainkról? Önhöz legközelebbi hallásközpontunkhoz irányítjuk! Központi elérhetőségünkön készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire!

Email

hearkft@gmail.com

Telefon

06-1-250-4718

Cím

1036 Budapest
Bécsi út 81

Gyakran Felmerülő Kérdések

Nálunk a hallásvizsgálat menete a következő:
Ön személyesen be kell jönnie egyik hallásvizsgálónkba, ahol először kolléganők kérdéseket tesz fel az állapotával kapcsolatban. 
Ezt követően ellenőrzi hallójárata és dobhártyája épségét, ha bármi rendelleneset talál, javaslatokat tesz a megoldására!
Ha minden rendben ment, elkezdhetjük a hallásvizsgálatot, ami egy speciálisan kialakított úgynevezett süketkamrában zajlik, ahol egy audiometer segítségével tökéletes képet kaphatunk az Ön hallásvesztésének mértékéről. 
A vizsgálat teljesen fájdalommentes, körülbelül 15-20 percet vesz igénybe, csak az Ön pontosvisszajelzéseire van szükségünk a hiteles eredmény megállapításához.
Miután megtörtént a teljes hallásvizsgálat, kolléganőnk ismerteti az eredményt, és felvázolja a megoldási lehetőségeket. 
Amennyiben ajánlott hallókészülék viselése, a hallásvesztés mértékétől, egyéni igényeitől és az árfekvés alapján ajánl Önnek eszközt kínálatunkból!

Gyakran vissza kell kérdezni?
Fel kell hangosítani a rádiót, televíziót, úgy, hogy az már a környezetünkben élőket zavarja?
Gyakran nem hallja meg a telefon csörgését vagy a kapucsengőt?
Nehéz követni a beszélgetéseket, egy hosszabb diskurzus után kimerültnek érzi magát?
Ezek mind a hallásvesztés jelei, és a listát még folytathatnánk. 
Ha biztosra akar menni, látogasson el egy hallásvizsgálónkba, és ellenőrizze hallása állapotát hitelt érdemlően!

A modern digitális hallókészülékek különleges fejlett technológiával készülnek, aminek ára van. Mi azonban minden esetben törekszünk arra, hogy a lehető legalacsonyabb áron elérhető segtséget tudjunk nyújtani ügyfeleinknek, legyen az kedvezményesen vényre vásásolható készülék, vagy támogatás nélküli, teljes áras hallókészülék.
Amennyiben hallásvesztésének mértéke indokolja, TB által támogatott készülékeink közül is vásárolhat. A támogatás mértéke általában a készülék teljes árának 70%-a.
A törvényi előírásoknak megfelelve pontos árat csak privát üzenetben, személyesen vagy telefonon adhatunk a támogatott készülékekre, de összességében elmondható, hogy nagyjából 45.000 forinttól már lehet hallókészüléket vásárolni üzleteinkben.
A készülék vásárlásra kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, melyet külső pénzügyi szolgáltató bevonása nélkül bonyolítunk, azaz csak közvetlenül Ön és a cég között! Így kereseti és egyéb igazolásokra sincs szükség.
Még segítséget jelenthet, hogy az arra jogosultak közgyógy igazolványukkal teljesen ingyenesen is vásárolhatnak hallókészüléket!

Amennyiben hallásvesztésének mértéke indokolja, TB által támogatott készülékeink közül is vásárolhat. A támogatás mértéke általában a készülék teljes árának 70%-a.

A készülék megvásárlása előtt 15 napig ingyen tesztelheti otthonában is a megvásárlásra kiszemelt eszközt.
Ennyi idő alatt meg tudja szokni a készüléket, és biztosan el tudja majd dönteni, hogy szükség van-e a használatára.