Hallókészülék árak

Mennyibe kerülnek a hallókészülékek?

Attól függ melyik. Attól függ kinek. Attól függ mihez képest. De leginkább attól függ, hogy Önnek mennyit ér a hallása?

A jó hír az, hogy sok esetben a beteg számára lényegesen olcsóbb, TB által támogatott készülékek is kiválóan javítani tudják az illető hallását!

Hogyan tájékozódjak az árakról?

Szerencsére a konzultáció a legtöbb helyen ingyenes. A H-Ear Hallókészülékek üzleteiben és online is ingyenesen kaphat árajánlatot, de minden esetben érdemes ezt egy hallásvizsgálathoz kötni, ami szintén ingyenes és kötelezettségmentes cégünknél. Telefonon is tájékozódhat, valamint az online árajánlat kéréshez elég csak egy rövid űrlapot kitöltenie, személyes adatokat nem kell megadnia, csak elérhetőségeket.

Hallókeszülék árlista
Tb támogatott készülékek

Nincs vásárlási kötelezettség, személyes adatokat nem kérünk el!

15 nap ingyenes próba hordás
Részletfizetesi lehetőség

Hallókészülékek támogatás szerint

1
Hallókészülék támogatás

Létezik társadalombiztosítási támogatás bizonyos hallókészülékekre, az NEAK honlapján utánanézhet a kategóriáknak és az áraknak, de ebben az esetben is azt ajánljuk, hogy keresse fel Önhöz legközelebbi hallásvizsgálónkat, ahol személyesen is tájékozódhat a készletről és a lehetőségekről.
A támogatás mértéke a készülék teljes árának maximum 70%-a, és mindenki igényelheti, aki társadalombiztosítási támogatásra jogosult, valamint a hallásvizsgálókban az audiológus és fül-orr gégész szakorvos megállapítja a hallácsökkenés tényét.
A támogatás jelenleg 6 év kihordási idővel jár, azaz ebben az időszakban csak nagyon megalapozott indokkal lehet újra a kedvezményt igénybe venni, erre példa az állapotromlás, ami indokolja egy erősebb készülék használatát, vagy az elvesztett hallókészülék esete.

2
Hallókészülék közgyógyellátásra

Közgyógyellátási igazolvánnyal 100%-os tb támogatással tud hallókészüléket igényelni, azaz teljesen ingyenesen. A közgyógyra felírható készülékek listáját szintén a NEAK oldalán találja, de üzleteinkben is érdeklődhet!

3
Támogatás nélküli készülékek

Mivel vannak esetek, amikor nem tudunk igénybe venni támogatásra hallókészüléket, ezért a H-Ear Kft. forgalmaz Tb támogatás nélkül is kedvező áron készülékeket. Ezek a készülékek jó alternatívák arra az időszakra, amikor még él a kihordási ideje, de mégis szeretne már egy másikat vásárolni.

Olcsó hallókészülék- drága hallókészülék. Mekkora a különbség?

A hallókészülék választás nem egyszerű feladat. Elsősorban mindenképp hallásvizsgálatra és állapotfelmérésre van szükség, hogy egyáltalán eldönthessünk, milyen készülék segíthet majd Önnek.
De mekkora különbség van az olcsó és drága hallókészülékek között?
Az árkülönbség sok esetben nem az erősítés mértékét, vagy minőségbeli különbséget jelent, sokszor a márka és a technológia különbség okozza az eltérést.
Ami elmondható, hogy csak valódi, hivatalos hallókészülék forgalmazó cégnél érdemes vásárolni, hallásvizsgálat és konzultáció után. Szerencsére azonban nem feltétlenül kell a legdrágább eszközöket megvásárolni, hiszen sokszor előfordulhat, hogy az alapvetően elvárható funkcióját, azaz a hallás javítását eredményesen és jó megbízhatósággal párosulva is tudja biztosítani egy relatíve olcsóbb készülék. Nem biztos, hogy mindenkinek szükséges konnektorról tölthető, okostelefonra csatlakoztatható, bluetooth kapcsolattal vezérelhető hallókészüléket vásárolnia, főleg időskorú ügyfeleinknél tapasztaltuk az ilyesfajta készülékeknél a kezelés megtanulásának problémáját.
A lényeg, hogy a készülék adja vissza a hallás élményét, legyen megbízható, és könnyen kezelhető!

Könnyítés a vásárlásban

3 havi kamatmentes részletfizetés

Cégünk 3 havi kamatmentes részletfizetési lehetőséget is biztost, külső pénzügyi szolgáltató bevonása nélkül.
Így nem kell egyösszegben befizetni a készülék teljes árát.
Szintén segíti a döntést, hogy a törvényileg szabályozott 15 napos próbahordás vonatkozik a Tb támogatott hallókészülék vásárlásra, így több, mint két hétig, otthonában is tesztelheti, hogy tényleg megfelel-e Önnek az eszköz, mielőtt megvásárolná!