Jelentkezés hallókészülék próbahordásra

Tudta, hogy készülékeinket 15 napig ingyenesen tesztelheti otthonában, bevásárlás közben, vagy épp amerre jár?
Jelentkezzen most, így kipróbálhatja otthonában, szerettei körében, hogy milyen visszanyerni a hallás élményét!

Van olyan készülék amelyet szívesen kipróbálna?

Kérjük adja le tesztelési igényét, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot! Csak azok vehetik igénybe az ingyenes próbahordást, akik nem vásároltak 6 éven belül Tb támogatásra hallókészüléket!

Az adatokat harmadik féllel nem osztjuk meg, hírlevél feliratkozást nem von maga után!

Nincs vásárlási kötelezettség
Ingyenes ​regisztráció
06 1 250 4718
Amennyiben van, de csak az egyik fülére van felírva készülék, úgy szintén igénybe veheti a másik, „szabad” fülére a próbahordást!
Adatkezelési Tájékoztató

Hogyan fog segíteni a hallókészülék?

Biztonság

Nincs fontosabb, mint szeretteink biztonsága. Idős, nagyothalló családtagjaink még inkább ki vannak téve a veszélyeknek akár közlekedés közben, nagy megnyugvást jelenthet számunkra, ha tudjuk, hogy ezentúl észlelni tudják majd a veszélyt jelentő hanghatásokat!

Egészség

A kezeletlen hallásvesztés számos járulékos betegséget vonhat maga után. A megfelelő kommunikáció hiánya elszigetelődéshez vezethet, ami olyan súlyos betegségek melegágya lehet, mint a demencia, vagy a depresszió. A megfelelő hallókészülék viselése ráadásul lelassítja, vagy akár teljesen megállíthatja a további hallásromlást!

Közérzet

Talán gyerekkorunkból rémlik, hogy a nagyothalló nagyszülőket, idős ismerősöket sokszor magának valónak tartottuk, sok esetben furának láttuk a viselkedésüket. A nagyothallás miatt a beteg sokszor félreérti a beszélgetéseket, azt hiszi kibeszélik, netán tényleg sokat viccelődnek is rajta, ezért megváltozhat a jelleme is. A hallókészülék az első lépés az úton afelé, hogy a beteg ismét kiegyensúlyozott, boldog életet élhessen!

Lépjen kapcsolatba velünk!

Érdeklődne szolgáltatásainkról? Önhöz legközelebbi hallásközpontunkhoz irányítjuk! Központi elérhetőségünkön készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire!

Email

hearkft@gmail.com

Telefon

06-1-250-4718

Cím

1036 Budapest
Bécsi út 81

Gyakran Felmerülő Kérdések

A készülék megvásárlása előtt 15 napig ingyen tesztelheti otthonában is a megvásárlásra kiszemelt eszközt.
Ennyi idő alatt meg tudja szokni a készüléket, és biztosan el tudja majd dönteni, hogy szükség van-e a használatára.

A modern digitális hallókészülékek különleges fejlett technológiával készülnek, aminek ára van. Mi azonban minden esetben törekszünk arra, hogy a lehető legalacsonyabb áron elérhető segtséget tudjunk nyújtani ügyfeleinknek, legyen az kedvezményesen vényre vásásolható készülék, vagy támogatás nélküli, teljes áras hallókészülék.
Amennyiben hallásvesztésének mértéke indokolja, TB által támogatott készülékeink közül is vásárolhat. A támogatás mértéke általában a készülék teljes árának 70%-a.
A törvényi előírásoknak megfelelve pontos árat csak privát üzenetben, személyesen vagy telefonon adhatunk a támogatott készülékekre, de összességében elmondható, hogy nagyjából 45.000 forinttól már lehet hallókészüléket vásárolni üzleteinkben.
A készülék vásárlásra kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, melyet külső pénzügyi szolgáltató bevonása nélkül bonyolítunk, azaz csak közvetlenül Ön és a cég között! Így kereseti és egyéb igazolásokra sincs szükség.
Még segítséget jelenthet, hogy az arra jogosultak közgyógy igazolványukkal teljesen ingyenesen is vásárolhatnak hallókészüléket!

Amennyiben hallásvesztésének mértéke indokolja, TB által támogatott készülékeink közül is vásárolhat. A támogatás mértéke általában a készülék teljes árának 70%-a.