Ingyenes hallás konzultáció

Egyeztessen időpontot Önhöz legközelebbi üzletünkbe, és vegyen részt ingyenes hallásvizsgálatunkon!

Kérjen tőlünk ingyenes konzultációt!

Tudta, hogy országosan 16 hallásvizsgálóban foglalkozunk hallássérültekkel?
És azt tudta, hogy a H-Ear Kft. immár 22 éve áll a betegek szolgálatában?
Az évek során itthon, és angolszász partnereink által külföldön összegyűjtött tapasztalatainkat szívesen osztjuk meg Önnel is!
Válasszon személyes vagy online konzultációt, minden esetben ingyenes, és teljesen kötelezettségmentes!

06 1 250 4718
A másik cégnél vagy egészségügyi szolgáltatónál történt hallásvizsgálatot is vegye figyelembe!
Adatkezelési Tájékoztató

Lépjen kapcsolatba velünk!

Érdeklődne szolgáltatásainkról? Önhöz legközelebbi hallásközpontunkhoz irányítjuk! Központi elérhetőségünkön készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire!

Email

hearkft@gmail.com

Telefon

06-1-250-4718

Cím

1036 Budapest
Bécsi út 81

Gyakran Felmerülő Kérdések

Nálunk a hallásvizsgálat menete a következő:
Ön személyesen be kell jönnie egyik hallásvizsgálónkba, ahol először kolléganők kérdéseket tesz fel az állapotával kapcsolatban. 
Ezt követően ellenőrzi hallójárata és dobhártyája épségét, ha bármi rendelleneset talál, javaslatokat tesz a megoldására!
Ha minden rendben ment, elkezdhetjük a hallásvizsgálatot, ami egy speciálisan kialakított úgynevezett süketkamrában zajlik, ahol egy audiometer segítségével tökéletes képet kaphatunk az Ön hallásvesztésének mértékéről. 
A vizsgálat teljesen fájdalommentes, körülbelül 15-20 percet vesz igénybe, csak az Ön pontosvisszajelzéseire van szükségünk a hiteles eredmény megállapításához.
Miután megtörtént a teljes hallásvizsgálat, kolléganőnk ismerteti az eredményt, és felvázolja a megoldási lehetőségeket. 
Amennyiben ajánlott hallókészülék viselése, a hallásvesztés mértékétől, egyéni igényeitől és az árfekvés alapján ajánl Önnek eszközt kínálatunkból!

Gyakran vissza kell kérdezni?
Fel kell hangosítani a rádiót, televíziót, úgy, hogy az már a környezetünkben élőket zavarja?
Gyakran nem hallja meg a telefon csörgését vagy a kapucsengőt?
Nehéz követni a beszélgetéseket, egy hosszabb diskurzus után kimerültnek érzi magát?
Ezek mind a hallásvesztés jelei, és a listát még folytathatnánk. 
Ha biztosra akar menni, látogasson el egy hallásvizsgálónkba, és ellenőrizze hallása állapotát hitelt érdemlően!

Az agynak szüksége van ingerekre ahhoz, hogy hallásunk ne lustuljon el, ne romoljon drasztikus mértékben. Az időskori hallásvesztés segédeszköz nélkül nem megállítható. Az ún. hallókéregben történik a hangingerek értelmezése, melyek aztán innen kerülnek tovább a tudatunkba. Minél tovább romlott a hallásunk, minél kevesebbet hallunk, minél tovább húzzuk a megfelelő hallókészülék ellátást annál nagyobb az esélye, hogy leépülnek az idegi kapcsolatok, mivel nem voltak eleget használatban. A hallókészülék használatával újra munkára fogjuk hallásunkat, ezzel megakadályozva a további romlást!

A demencia és a depresszió főleg idős korban gyakran előforduló veszélyes, súlyos betegségek. Talán nem kell őket bemutatni senkinek, ami viszont megnehezíti a kezelésüket, hogy a betegek környezetének is elképesztő terhet jelenthetnek.
Nem kérdés, hogy lehetőségünkhöz mérten mindent meg kell tennünk az elkerülésükért! De hogyan tud ebben segíteni egy hallókészülék? A választ az elszigetelődésben, pontosabban annak elkerülésében kell keresnünk!
Az emberi test és ezen belül is az agy egy rendkívül komplikált gépezet, és ahogyan testünk, úgy elménk megóvásáról is gondoskodnunk kell!
Az egyszerű érthetőség érdekében hallásunk működését leegyszerűsítve izmaink működéséhez hasonlítsuk!
Ahogyan izmaink esetében is, úgy hallásunk esetében is helytálló tény, hogy minél kevesebbet van használatban, annál gyorsabban és nagyobb mértékben romlik az idő múlásával. Hallásunk esetében viszont az agyműködést is befolyásolja, a beszélgetésekből való kimaradás elzárkózottsághoz vezet, a beteg elszigetelődik, nem éri elég impulzus agyát sem, így annak teljesítménye is romlásnak indul. Az elszigetelődés mentális eredménye lehet a depresszió is, a beteg egyedül marad a gondolataival, nem érzi magát teljes értékű embernek, és sajnos sok esetben ez egy ördögi körhöz vezet, tudniillik minél súlyosabb a depresszió, annál nehezebben tudja rászánni magát a változásra, változtatása.
Az időben elkezdett hallókészülék viselés viszont visszaadja a páciens második legfontosabb érzékszervét, (első a látás) újra részese lehet a beszélgetéseknek, az emberi szükségletet jelentő társas kapcsolatok megóvhatják a depressziótól, és a kommunikáció formában tarthatja az agyat is! Tehát ne habozzunk, ha magunkon vagy egy szerettünkön hallásromlás jeleit tapasztaljuk, azonnal forduljunk segítségért!