Árlista igénylés

Szükségünk van egy email címre ahova elküldhetjük a választ! Ha nincs, akkor telefonszámán tudjuk visszahívni az árlistával kapcsolatban!
A másik cégnél vagy egészségügyi szolgáltatónál történt hallásvizsgálatot is vegye figyelembe!
Adatkezelési Tájékoztató

Hallókészülék árlista igénylése

Nagyságredileg 45.000 forinttól indulnak a hallókészülékeink, pontos árlistáért küldje el az űrlapot.

Ha nem szeretné kitölteni a kérdőívet, emailt is írhat a hearkft@gmail.com címre, vagy hívja az alábbi telefonszámot!

06 1 250 4718

Lépjen kapcsolatba velünk!

Érdeklődne szolgáltatásainkról? Önhöz legközelebbi hallásközpontunkhoz irányítjuk! Központi elérhetőségünkön készséggel válaszolunk felmerülő kérdéseire!

Email

hearkft@gmail.com

Telefon

06-1-250-4718

Cím

1036 Budapest
Bécsi út 81

Gyakran Felmerülő Kérdések

A modern digitális hallókészülékek különleges fejlett technológiával készülnek, aminek ára van. Mi azonban minden esetben törekszünk arra, hogy a lehető legalacsonyabb áron elérhető segtséget tudjunk nyújtani ügyfeleinknek, legyen az kedvezményesen vényre vásásolható készülék, vagy támogatás nélküli, teljes áras hallókészülék.
Amennyiben hallásvesztésének mértéke indokolja, TB által támogatott készülékeink közül is vásárolhat. A támogatás mértéke általában a készülék teljes árának 70%-a.
A törvényi előírásoknak megfelelve pontos árat csak privát üzenetben, személyesen vagy telefonon adhatunk a támogatott készülékekre, de összességében elmondható, hogy nagyjából 45.000 forinttól már lehet hallókészüléket vásárolni üzleteinkben.
A készülék vásárlásra kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk, melyet külső pénzügyi szolgáltató bevonása nélkül bonyolítunk, azaz csak közvetlenül Ön és a cég között! Így kereseti és egyéb igazolásokra sincs szükség.
Még segítséget jelenthet, hogy az arra jogosultak közgyógy igazolványukkal teljesen ingyenesen is vásárolhatnak hallókészüléket!

Amennyiben hallásvesztésének mértéke indokolja, TB által támogatott készülékeink közül is vásárolhat. A támogatás mértéke általában a készülék teljes árának 70%-a.

A készülék megvásárlása előtt 15 napig ingyen tesztelheti otthonában is a megvásárlásra kiszemelt eszközt.
Ennyi idő alatt meg tudja szokni a készüléket, és biztosan el tudja majd dönteni, hogy szükség van-e a használatára.