Hallokeszulek.hu

Megkönnyítjük a hallássérült emberek életét.

H-EAR KFT.

1036 Budapest
Bécsi út. 81.


UniVox DLS-50 telepítési útmutató

A hurokerősítő és a hurok működés közben hőt termel ezért az elhelyezésnél vegyük figyelembe ezt a tényezőt és olyan helyre tegye a készüléket ahol nem okozhat kárt az esetleges hőmérséklet növekedés. 

Indukciós párna, íróasztal: Használhatja az indukciós párnát székre helyezve, vagy akár íróasztal alá az asztallapra rögzítve. (A rögzítéshez használjon kétoldalú ragasztószalagot, vagy tépőzárat.) Soha ne szúrja át az indukciós párnát mert az a hurok meghibásodásához vezethet, ami a garancia elvesztésével jár. Az indukciós párna elhelyezése után csatlakoztassa a DLS-50 hátulján található Loop kör alakú kimenetéhez.  

 

1, Rögzítheti az indukciós párnát kétoldalú ragasztóval, kétoldalú ragasztóval felerősített tépőzárral.

2, Használhatja az indukciós párnát ülőpárnaként is. Helyezze a hallókészüléket viselő székére az induktív párnát. 

 

Kanapé hurok: A kanapé alá, a lábaira hurkolva, vagy akár a szőnyeg alá helyezve telepítheti a hurkot. Nagyobb indukciós lefedettséget biztosít. ( Ügyeljen a hurok telepítésénél, hogy a vezeték ne sérüljön meg ). A telepítés után csatlakoztassa a vezeték két végét, a DLS-50 hátoldalán található hangszóró pillanatszorítós aljzatába (piros-fekete).

 

Szoba hurok: Ennek a huroknak a segtségével egy átlagos (50-60m ) szobát körbehurkolhatunk. A falak mentén körbevezetve helyezze el, az indukciós vezetéket. Rögzítheti U szeggel, ragasztóval, vagy a szőnyeg alá rejtheti. Rögzítésnél mindíg ügyeljen arra, hogy a vezeték ne sérüljön. A hurok elhelyezése után csakaloztassa a vezeték két végét a LOOP feliratú pillanatszoritós (fekete-piros) kimenethez. 


H-Ear Kft. 1036 Budapest, Bécsi u. 81 T. 06/1 250-47-18, 06/1 250-34-36