Hallokeszulek.hu

Megkönnyítjük a hallássérült emberek életét.

H-EAR KFT.

1036 Budapest
Bécsi út. 81.


CENS elektronikus zajvédő eszköz Vadászoknak

A CENS® vadászoknak tervezett elektronikus zajvédő eszköz. Egyedi lenyomatvétel alapján készül, így tökéletesen illeszkedik a fülbe, és hosszú idejű használat alatt sem válik kényelmetlenné.

 

Minden CENS® eszköz hatékonyan csökkenti a fegyver elsütésével járó zajt, ugyanakkor lehetővé teszi a normál hangerőn való beszélgetést, mobiltelefon használatot az eszköz eltávolítása nélkül.

A CENS® a legfejlettebb digitális technológiákat és matematikai algoritmusokat használja annak érdekében, hogy kontrolálja a fülbe bejutó hang erősségét.
A fegyver hangja rendszerint meghaladja a 130 dB-t, amely hangerő nemcsak átmenetileg okoz hallásvesztést, de ismétlődés esetén a halláskárosodás tartóssá válik.
A fegyver elsütését követően a készülék érzékeli a hangerő hirtelen extrém növekedését és még mielőtt a fülünkbe jutna, a készülék erősítője lezár és az eszköz nagy csillapítású zajvédő füldugóvá alakul. A lövés hangjának lecsengését követően az erősítő visszakapcsol.

 

Tények:

  • a hallásvesztés egy előre haladó folyamat, amikor tudatosul, már sokszor a folyamat visszafordíthatatlan

  • mint minden egészségkárosító tényezőnél, itt is a legfontosabb a megelőzés

  • a hallásvesztést a belső fülben lévő mikroszkópikus „hallószőröcskék” pusztulása okozza, mely végleges, nem képes regenerációra

  • a kialakult halláskárosodást követően is fontos a védekezés annak érdekében, hogy a további romlásnak elejét vegyük

Sajnos a tartósan fegyvert használóknál valamilyen mértékű halláskárosodás előbb-utóbb mindig kialakul, jellemzően azon az oldalon amilyen kezes, mivel azon oldali füléhez van közelebb elsütésekor a fegyver.
Országos üzlethálózatunkban lehetőség van audiológiai vizsgálattal megállapítani a halláskárosodást.
Cégünk – a H-EAR Kft.- partnercégünkkel – az angol PURETONE Plc.-vel együttműködve lehetőséget nyújt arra, hogy a CENS® technológiát a halláskárosodás javítására készített
a Társadalombiztosítás által 70%-ban támogatott hallókészülékbe beépítse, így hallókészüléke a mindennapos hallásjavítás mellett aktív hallásvédő eszközként is működik.

 


A beépítés akciónk keretében térítésmentes.
 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket, kérem, keressék fel üzleteinket, ahol szakembereink szívesen segítenek Önöknek. Ingyenesen elvégzik a hallásvizsgálatot, szükség esetén helyszíni orvosi vizsgálatot biztosítanak.

A készülék elkészítéséhez a szaküzletben mintát vesznek a hallójáratról, mely alapján a pontosan illeszkedő eszközt 3D nyomtatással elkészítjük. A lenyomatvétel fájdalmatlan beavatkozás.

 

Vissza

H-Ear Kft. 1036 Budapest, Bécsi u. 81 T. 06/1 250-47-18, 06/1 250-34-36